MENU

Ondt i led og muskler?

Har du ondt i led og muskler? Vanskeligt ved at få hverdagen til at fungere pga. smerter? Så kan det være, at en blokadebehandling kan afhjælpe din hverdag.

På KRONEDAHL Smerteklinik, Århus, tilbyder vi blokadebehandling ved nyopståede og kroniske muskel- og ledsmerter.

Hvordan foregår en blokadebehandling?

En blokadebehandling foretages af en af vores KRONEDAHL læger.

Under sterile forhold anlægges lokalbedøvelse ind omkring det smerte-plagede led. Lokalbedøvelsen får musklerne til at slappe af.

Hvad kan behandles med en blokade?

Blokadebehandlinger anvendes til behandling af nyopståede led-/muskelsmerter og kroniske smerter.

Vi foretager ikke blokade-injektioner direkte ind i led ved akutopståede ledhævelse eller leddegigt.

Hvornår ses effekt efter en blokadebehandling?

Ved blokadebehandlingen lægges lokalbedøvelse ind omkring det smerteplagede led. Umiddelbart efter behandlingen vil du opleve signifikant smertelindring og i nogen tilfælde være smertefri i den tid, hvor lokalbedøvelsen virker. Effekten af lokalbedøvelsen aftager efter nogle timer. Er blokaden lagt korrekt, vil du være helt smertefri umiddelbart efter behandlingen.

De første 2-3 dage efter blokadebehandlingen, er det behandlede område ømt. Herefter begynder ømheden at aftage og en længerevarende smertelindrende effekt af behandlingen begynder at vise sig.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Typisk er det tilstrækkeligt med 3 behandlinger gentaget hver 2. uge. Nogle af vores patienter har dog behov for flere blokadebehandlinger for at opleve væsentlig smertelindring.

Hvorfor blive behandlet af en lægelig specialist?

En blokade er en behandling, som kun må foretages på lægelig indikation og af en læge.

Behandlingen varetages af Læge Ulrik Kjerkegaard, der foruden sin lægelige baggrund, er uddannet akupunktør ved Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur i 2010. Han har mangeårig erfaring med at behandle smerter af både nyopstået og kronisk karakter gennem sit arbejde i klinikken og qua sin uddannelse.

Hvem kan ikke behandles?

Ved en blokadebehandling anvendes det samme lægemiddel (lidokain), som bruges af tandlægen til at bedøve. Har du oplevet allergisk reaktion i forbindelse med en lokalbedøvelse, kan du ikke behandles med en blokade. Akupunktur vil i så fald være en bedre behandling til dig.

Har du hjertesygdom, leversygdom eller nyresygdom, er det vigtigt, at du informerer lægen om det, da det kan have betydning for behandlingsvalg.

Book tid allerede i dag

Du booker tid til behandling hos vores læge via booking-siden her.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os pr mail inden.

På KRONEDAHL Smerteklinik behandler vi en lang række af smertetilstande ligefra kroniske rygsmerter, nakkesmerter, hovedpiner, snurrende fingre, knæsmerter til nyopståede tennisalbue og albuesmerter.
Triggerpunkter er hyppigt årsag til smerter
Smerter og føleforstyrrelser ned i benene er et klassisk symptom på degenerative og slidgigts-forandringer i ryggen. Besøg os på KRONEDAHL Smerteklinik Odense
På KRONEDAHL Smerteklinik behandler vi muskel- og ledsmerter. Triggerpunkter tages altid med i betragtning ved nyopståede og kroniske smerter.

SPØRGSMÅL? ...SKRIV ENDELIG TIL OS!

ÅBNINGSTIDER

Man – Fre: 16.30-19.00

Lør: 8.00-14.00

KLINIKKEN

ÅRHUS
Frederiksgade 1, 2
8000 Århus C