MENU

Smilerynker og kragetæer ved øjnene – få det udtryk, der passer til dig...

Du har måske hørt det før, at du smiler med øjnene. Men måske du synes, at dine rynker fortæller mere om din alder end om dit smil? Så er Klinik KRONEDAHLs anti-rynkebehandling muligvis noget for dig…

Smilerynker er mimiske rynker, som kommer de steder, hvor de mimiske muskler folder huden igen og igen. Med tiden bliver rynkerne dybere og tydeligere. Knap så charmerende kan rynkerne efterhånden blive til kragetæer.

Første trin i behandling af smilerynker er at få de mimiske muskler til at slappe af. Det kan vi gøre med det anerkendte lægemiddel, Botulinum toxin, som du måske kender bedre under mærkerne Botox® og Azzalure®.

Er rynkerne ud for øjnene blevet for dybe, kan de udjævnes ved at kombinere Botox® og Belotero filler. Filler indeholder hyaluronsyre, som er naturligt forekommende i huden og stimulerer huden til at danne nyt bindevæv.

Du kan stadigvæk smile med øjnene efter en behandling

Bare rolig, du mister ikke smilet i øjnene efter behandling med vores anti-rynkeinjektion. Det styrer vi med sikker hånd.

På KRONEDAHL stiler vi efter at udglatte dine rynker uden at fjerne mimikken. Derfor bruger vi små mængder Botox®, når vi behandler vores kunder. Vores holdning er, at det er bedre med et naturligt resultat end at overbehandle – der kan altid lægges mere ved senere behandling, hvis kunden ønsker det.

HVORFOR VENTE?

“Jeg fortryder, at jeg ikke gjorde det før…!” Sådan siger mange af vores kunder. Forkæl dig selv og book tid til en uforpligtende konsultation hos en af vores læger allerede i dag.