MENU

Grove porer, aknear eller fine linjer og rynker? ...

Micro-needling behandling er til dig, der ønsker en mere imødekommende hud

Din hud behøver ikke nødvendigvis at se træt ud og være præget af tidens tand. På Klinik KRONEDAHL hjælper vores hudlæger og specialuddannede personale dig med at genvinde en frisk og mere imødekommende hud – hvad enten det drejer sig om rynker, alderdomspletter, grove porer eller aknear.

En god behandling, der giver aldringstegn og aknear modspil, er micro-needling med Dermapen®.

Micro-needling anvendes på Klinik KRONEDAHL til behandling af bl.a. rynker og kaldes skin rejuvenation

Det får du på Klinik KRONEDAHL

Vi gør meget ud af at glæde vores kunder. Derfor giver vi altid behandling, som vi kan stå 100% inde for.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem dit behandlingsforløb. Har du derfor spørgsmål, før som efter din behandling, kan du altid komme i kontakt med os direkte pr. telefon eller mail. Og har du behov for at blive set inden for kort tid, finder vi tid til dig i kalenderen hurtigst muligt.

Når du modtager behandling på Klinik KRONEDAHL, får du mere end bare en behandling. Et behandlingsforløb hos os inkluderer:

 • Gratis og uforpligtende forundersøgelse
 • Kyndig vejledning og hjælp til at opnå de bedste resultater
 • Skræddersyet behandlingsplan, som passer til lige præcis dine behov
 • Professionel behandling hos vores specialuddannede personale
 • Samme læge eller sygeplejerske hver gang du besøger os
 • Direkte telefonnummer til den læge eller sygeplejerske, der har behandlet dig, så du altid kan få fat i os
 • Gratis kontrol 6 uger efter din sidste micro-needling behandling
 • Gratis oprettelse som fordelskunde (se alle fordelene her)

Værd at vide om micro-needling

 • Behandlingen foretages altid i lokalbedøvelse, så man ikke oplever noget ubehag.
 • Ved micro-needling laves adskillige små mikroskader i hudens overflade vha. Dermapen®, som er et elektrisk stempel, der med fine nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde. Fra hver af de små mikroskader i huden sker en kontrolleret sårheling, hvorved der dannes nyt bindevæv og elastiske fibre. På denne måde genvinder huden både smidighed og elasticitet samtidig med, at du får en flottere glød.
 • Umiddelbart efter behandlingen er huden lettere rød og irriteret, men allerede efter få dage dannes ny, frisk overhud uden solskader og andre aldringstegn.
 • Micro-needling kan med fordel kombineres med andre hudforyngende tiltag, herunder Botox og fillers. Ved at kombinere de forskellige behandlinger adresseres alle hudens aldringstegn (volumentab, forringet hudstruktur og manglende glød).

Hvad kan behandles med micro-needling?

Micro-needling er oplagt til behandling af bl.a.:

 1. Rynker og fine linjer
 2. Akne ar og andre ar
 3. Grove porer
 4. Manglende glød
 5. Overfladiske pigmentskjolde og solskader
 6. Strækmærker

Vil du vide mere om behandling af hudens aldringstegn, så kig nærmere på vores Rynkeguide for at se, hvad vi ellers kan gøre for dig. Her kan du blive meget klogere på, hvordan vores hudlæger på Klinik KRONEDAHL behandler ansigtets aldringstegn og hvilke behandlinger, de anvender:

Rynke-guide

Klik på ét af områderne og læs mere om behandlingen.

Den ultimative guide til hvordan vi behandler rynker og solskadet hud på Klinik KRONEDAHL

Kindfold

Behandling:

 1. Filler

Kindfolden er et af de hyppigst behandlede områder med filler.

Området behandles med filler ved at genskabe volumen over kindbenene og løfte kindfolden.

Tåretrug

Behandling:

 1. Fillers

Mørke rande og rynker under øjnene (tåretruget) får hurtigt en til at se træt og uoplagt ud. Årsagen er manglende fylde under øjet og kan behandles med filler.

Glabella

Behandling:

 1. Filler
 2. Botox

Rynker mellem øjenbrynene (glabella) er dynamiske rynker, der opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen. Løsningen er at få musklerne til at slappe af.

En kombination af Botox og filler er undertiden nødvendigt for at give det bedste resultat. Er rynkerne tilstede, når du slapper af, kan vi lægge lidt filler og glatte huden ud.

Kindben

Behandling:

 1. Filler

Tab af fedtvæv og knogle- masse over kindbenene giver let et indsunkent udtryk. Den negative effekt forplanter sig til resten af ansigtet og kan give tydelige kindfolder.

Løsningen er at genskabe volumen over kindbenene. Det kan gøre med filler.

Mundvige

Behandling:

 1. Fillers

Hængende mundvige (også kaldet Marionetlinjer) skyldes hudens tab af elasticitet samtidig med, at fedt depoterne i kinderne gradvist er sunket nedad pga. tyngdekraften.

Behandlingen er at genskabe ansigtets naturlige harmoni og tilføre volumen til de områder i ansigtet, der mangler fylde. Filler er her et ideelt valg.

Hage

Behandling:

 1. Filler
 2. Botox

Tilbagetrukken hage eller ujævnheder og fine linjer i hagen?

Løsningen kan være Botox eller filler. Alternativt en kombination afhængigt af problemet.

Læber

Behandling:

 1. Fillers

Fyldigere læber? Så er løsningen uden tvivl fillers. Fillers injiceres forsigtigt i læberne. Resultatet ses med det samme! Læs mere om filler behandling af læber.

Pande rynker

Behandling:

 1. Botox

Panderynker får dig hurtigt til at se 5-10 år ældre ud. Rynkerne opstår, når musklerne under huden folder huden det samme sted igen og igen. Løsningen er behandling med Botox, der får musklerne i panden til at slappe af.

Kreppet eller rynket hud

Behandling:

 1. Filler (skin booster)

Mangler din hud glød eller har du mange fine rynker? Så kan løsningen for dig være behandling med skinbooster, som giver huden fylde og genskaber hudens smidighed.

Kragetæer

Behandling:

 1. Botox
 2. Filler

Smilerynker bliver med tiden dybere og tydeligere. Knap så charmerende kan rynkerne med tiden blive til kragetæer. Behandlingen er at få musklerne omkring øjet til at slappe af.

Bare rolig, du mister ikke smilet i øjnene efter behandling med vores anti-rynkeinjektion (Botox). Det styrer vi med sikker hånd.

Er smilerynkerne også tilstede, når du ikke smiler, kan vi udglatte dem med lidt filler.

Smoker’s lines

Behandling:

 1. Botox
 2. Filler

Rygerrynker eller bare rynker på læberne. For tydelige rynker på læben giver tit problemer med læbestiften. Det kan vi klare med Botox i små mængder.

Har du små fine linjer og rynker i hvile ovenfor det læberøde, kan vi lægge lidt filler i linjerne.

Kæbelinje

Behandling:

 1. Filler

Savner du din skarpe kæbelinje, og strækker du halsen lidt ekstra, når du ser dig i spejlet? Så kan det være på tide at give tyngdekraften lidt modspil …

I mange tilfælde kan vi genskabe din kæbelinje med filler.

Hvilke områder kan behandles?

I princippet kan alle områder behandles med micro-needling. De hyppigste områder er:

 • Ansigt
 • Hals
 • Décolletage
 • Håndrygge
 • Operationsar (f.eks. ar efter kejsersnit og brystforstørrende indgreb)
 • Strækmærker

Hvor mange behandlinger anbefaler I?

Nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvor mange behandlinger, der som regel er nok til at opnå tilfredsstillende resultater. Antallet af behandlinger er vejledende og kan variere fra person til person. Nogle skal have flere – og andre skal have færre behandlinger for at opnå tilfredsstillende resultater. Det afhænger bl.a. af, hvad du skal have behandlet, sværhedsgraden af din hudlidelse (f.eks. overfladiske eller dybe aknear) samt dine forventninger til resultatet.

Vejledende antal behandlinger:

 • Rynker og fine linjer: 5-6 behandlinger
 • Akne ar og andre ar: 4-8 behandlinger
 • Store og synlige porer: 3-6 behandlinger
 • Flottere hudglød: behandling hver 2.-3. måned anbefales
 • Overfladiske pigmentskjolde: 3-4 behandlinger
 • Strækmærker: 4-8 behandlinger

For et godt resultat er det afgørende med et længere sammenhængende forløb, hvor micro-needling gentages f.eks. hver 4.-6. uge. Ved hver behandling dannes nyt bindevæv samt elastiske fibre i huden. Gradvist genvinder huden sin smidighed og elasticitet samt en flottere glød.

Micro-needling kan med fordel gentages årligt for at booste huden til yderligere hudforyngelse.

Forundersøgelse

Du vil inden din behandling med micro-needling se en af vores speciallæger eller specialuddannede personale til en forundersøgelse, hvor I sammen finder ud af, hvilke områder der skal behandles, forventet antal behandlinger og en samlet pris for behandlingerne. Lægen vurderer også, om du vil have gavn af anden supplerende behandling f.eks. med filler i kombination med micro-needling for at fremme et tilfredsstillende resultat.

I forbindelse med forundersøgelsen gennemgår lægen mundtligt den information, som du finder i den skriftlige patientinformation omhandlende behandling med micro-needling, risici og forholdsregler før og efter behandlingen m.v.. Du har mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget i informationsmaterialet, du er i tvivl om. Derfor bedes ud have læst Patientinformation om micro-needling inden din forundersøgelse. Patientinformationen skal underskrives, inden du kan modtage behandling.

Efter forundersøgelsen kan du booke tid til din første behandling.

Før behandling med micro-needling

Før behandling med micro-needling er det vigtigt, at du holder pause med medicin og naturpræparater, der gør blodet tyndere, såsom fiskeolie, hjertemagnyl og de fleste former for smertestillende håndkøbsmedicin. Dermed reduceres risikoen for småblødninger i huden ifbm. behandlingen. Lægen gennemgår din medicin til forundersøgelsen og fortæller dig, hvad du skal holde pause med.

Behandling

Før behandlingen får du påført lokalbedøvende creme, som skal sidde i ca. 20 minutter. Dermed er huden bedøvet og du mærker kun lidt til behandlingen i særligt følsomme områder såsom panden og rundt om munden.

En behandling tager 30 min. afhængigt af, hvor stort et område, du skal have behandlet.

Micro-needling udføres udelukkende af KRONEDAHL speciallæger og specialuddannede personale og er uden risiko for varig skade på huden. Mikrohullerne lukker igen umiddelbart efter behandlingen og giver hverken blivende sår eller ar.

Du skal regne med, at et typisk forløb strækker sig over nogle måneder, idet behandlingerne foretages med 4-6 ugers mellemrum.

Efter behandling

Efter micro-needling er huden lidt rød og afskalning ligesom efter en let solskoldning og huden kan føles tør de første dage efter behandlingen. Huden ser normal ud igen efter 3-4 dage.

For at mindske tørhed og afskalning af huden, anbefaler vi altid, at du anvender A-Derma Epitheliale A.H flere gange dagligt, indtil huden er helet. A-Derma Epitheliale A.H virker genopbyggende og fremmer hurtigere heling. Du kan købe cremen i klinikken eller i vores webshop.

Hvor hurtigt ses resultatet efter behandlingen?

For de fleste hudlidelser (rynker / akne ar og andre ar / strækmærker) kan du forvente at se mærkbar effekt efter 3. behandling.

Som en tommelfingerregel ses effekt på grove porer og pigmentpletter i løbet af få uger. En flottere hudglød kan derimod forventes allerede inden for 7-14 dage efter første behandling.

Kan man kombinere micro-needling med andre behandlinger?

Ja, bestemt! Hvilke behandlinger, der virker godt sammen med micro-needling afhænger helt af, hvilken hudlidelse der behandles.

Hudforyngende behandlinger

Micro-needling adresserer huden og hudens tab af bindevæv, og kan dermed anvendes til behandling af bl.a. rynker og fine linjer.

Volumentab over kindben og hulheder i tåretruget under øjnene kan med fordel behandles med Filler og give et mere harmonisk og balanceret udseende.

Mimiske rynker, f.eks. bekymringsrynker mellem øjenbrynene, kan behandles med Botox og Filler.

Subcision og filler behandling af akne ar

Behandling med subcision og filler er fremragende til at løfte den type akne ar, som kaldes rolling scars, og kan med fordel kombineres med micro-needling.

Efter subcision lægges en smule filler ind under arret for at undgå, at huden nedbindes på ny.

Efterkontrol

Du får altid tilbudt en gratis kontrol 6 uger efter din sidste micro-needling behandling. Kontrollen tilbyder vi som en ekstra service for vores kunder for at sikre, at alt er, som det skal være og at du er tilfreds med resultatet.

Ved behov kan der foretages supplerende behandling med micro-needling mod betaling, hvorved resultatet holder længere.

Book tid allerede i dag

Book tid til en uforpligtende konsultation her, så du kan blive set af en af vores specialuddannet KRONEDAHL læger og sammen finde ud af dine behov og ønsker for micro-needling behandling.