MENU

Fyldigere læber og korrektion af asymmetri?...

Fillerbehandling med et naturligt resultat? Så er du kommet til det helt rette sted. Klinik KRONEDAHL er en af Danmarks førende klinikker inden for kosmetisk dermatologi og læbeforstørrende behandling med filler.

Med fillerbehandling kan man både skabe fylde, tilføre læberne mere fugt indefra, udjævne små linjer i læberne, markere læbekanten eller justere små eller store asymmetrier ved munden og læberne.

Behandling med filler udføres aktuelt ikke på Kronedahl.

Før og efter billeder

Før og efter læbeforstørrende behandling med Belotero®. Der er injiceret 1 ml Belotero® Balance i læberne:

Derfor skal du vælge Klinik KRONEDAHL

Vi gør meget ud af at glæde vores kunder. Derfor giver vi altid behandling, som vi kan stå 100% inde for.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem dit behandlingsforløb. Har du spørgsmål, før som efter din behandling, kan du altid komme i kontakt med os direkte pr. telefon eller mail. Og har du behov for at blive set inden for kort tid, finder vi tid til dig i kalenderen hurtigst muligt.

Når du modtager behandling på Klinik KRONEDAHL, får du mere end bare en behandling. Et behandlingsforløb hos os inkluderer:

 • Gratis og uforpligtende forundersøgelse
 • Kyndig vejledning og hjælp til at opnå de bedste resultater
 • Professionel behandling hos vores specialuddannede personale
 • Samme læge eller sygeplejerske hver gang du besøger os, hvilket sikrer en ensartet høj kvalitet i behandling og stor tilfredshed hos vores kunder
 • Direkte telefonnummer til den læge eller sygeplejerske, der har behandlet dig, så du altid kan få fat i os
 • Gratis kontrol 2-4 uger efter din læbebehandling med mulighed for at give supplerende filler mod betaling
 • Gratis oprettelse som fordelskunde (se alle fordelene her)

Hvorfor vælge behandling med Belotero® Filler

Der er mange gode grunde til at vælge læbeforstørrende behandling med Belotero® Filler.

 • Naturlig fylde og naturligt resultat
 • Effekten ses med det samme efter behandlingen
 • Nem og hurtig behandling – ”lunch break treatment” på 10 minutter
 • Ingen eller få bivirkninger
 • Filler indeholder hyaluronsyre, som findes naturligt i huden

Læs mere om behandling med Belotero® Filler.

Læbeforstørrelse med filler

Fillerbehandling af læberne kan foretages både for at give naturlig fylde til læberne og til korrektion af asymmetriske læber, så læberne bliver mere harmoniske at se på.

På KRONEDAHL går vi op i, at læbernes naturlige konturer og karakteristika bevares for at opnå det bedste resultat.

På Klinik KRONEDAHL behandler vi med Belotero Filler. Vi går op i at det skal se naturligt ud, når vi behandler læber. Læberne har forskellige karakteristika og kendetegn, som er vigtige at respektere i enhver læbebehandling.

Læberne har flere kendetegn, som er vigtige at respektere ved en fillerbehandling for et naturligt og kosmetisk flot resultat.

Proportioner: Hos etnisk danske og kaukasiske kvinder betragtes det som æstetisk, at forholdet mellem over- og underlæben er 1:1,6. Helt anderledes ser det ideelle æstetiske forhold mellem over- og underlæbe ud hos andre etniske racer. Hos for eksempel kvinder af afrikansk afstamning er det ideelle forhold mellem over- og underlæbe 1:1, så over- og underlæbe er lige store.

Volumen: Læbernes størrelse har betydning for læbernes æstetiske fremtoning. Der er naturligvis forskellige holdninger til, hvor store læber er, når de er flottest. Nogen ønsker meget store og fyldige læber, mens andre ønsker mindre voluminøse læber. Der er ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert. Det er dog vigtigt at forstå, at man ikke kan gøre meget smalle og små læber store og voluminøse ved en fillerbehandling.

Fremspring: Læberne har flere fremspring, som prominerer og giver både over- og underlæben deres respektive kendetegn. Fremhæves disse fremspring, kan læberne gøres mere veldefinerede.

Alder: Tidens tand rammer desværre også læberne. Et af læbernes aldringstegn er, at især overlæben bliver smallere. Det kan vi naturligvis klare med Belotero® Filler ved at tilføre fylde, så overlæben igen kommer frem. Et andet aldringstegn er rynker på den ikke-slimhindebærende del af overlæben (mellem næsen og den røde del af overlæben). Er rynkerne kun synlige, når læbestiften lægges, er Botox® måske den bedste løsning for dig. Ses rynkerne også i hvile, behandles de tit bedre med filler eller micro-needling.

Hvad koster behandling med Belotero® Filler?

Før behandling med filler

Før behandlingen er det vigtigt, at du holder pause med medicin og naturpræparater, der gør blodet tyndere, såsom fiskeolie, hjertemagnyl og de fleste former for smertestillende håndkøbsmedicin. Dermed reduceres risikoen for småblødninger i huden ifbm. behandlingen. Lægen gennemgår din medicin til forundersøgelsen og fortæller dig, hvad du skal holde pause med.

Hvordan foregår en behandling?

Læbeforstørrelse og korrektion af asymmetri med Belotero® Filler er en nem og hurtig behandling. Vi kalder det en lunch break behandling, fordi behandlingen tit ikke tager meget længere, end hvad der kan nås på en frokostpause.

Filleren er tilsat lidokain, som er et lokalbedøvende lægemiddel. Den bedøvende virkning sætter ind i løbet af ganske kort tid, men derfor vil du stadig opleve lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. Det skyldes, at læberne er et meget følsomt område med mange nerver. Vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for, at behandlingen bliver så behagelig for dig som muligt.

Selve filleren sprøjtes forsigtigt ind i læben og integrerer sig fint med det omkringliggende væv i læben med et flot resultat til følge.

Hvor megen filler anvendes til behandling af læber?

Der kan være forskel fra person til person på, hvor megen filler der skal anvendes til en behandling. Nedenfor har vi vist vejledende mængde filler til en læbebehandling:

 • Læbeforstørrelse – 1-2 ml
 • Korrektion af asymmetri – max 1 ml

Hvornår ses effekt efter behandling?

Allerede umiddelbart efter din behandling kan du se forskel. Det endelige resultat kommer dog først efter et par uger, når filleren er faldet til i huden.

Hvor længe holder resultatet?

Som hovedregel kan du forvente, at resultatet holder 3-6 måneder efter første læbeforstørrende behandling. Varigheden af Belotero® Filler forlænges ofte ved efterfølgende behandlinger.

Hvad kan ellers behandles med filler?

Filler kan også anvendes til at udjævne rynker og give mere volumen i områder med volumentab, f.eks. over kindbenene og i tåretruget under øjnene. Læs mere om Belotero® Filler og hvad vi ellers kan hjælpe dig med.

Bivirkninger

Behandling med Belotero® Filler er forbundet med meget lille risiko for bivirkninger. Forbigående hævelse og rødme på indstiksstedet kan ses efter behandlingen. Andre bivirkninger er meget sjældne og vil fremgå af den skriftlige information, som tilsendes i forbindelse med forundersøgelsen.

Betænkningstid

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på 48 timer mellem forundersøgelse og behandling. Reglerne for betænkningstid gælder forud for første behandling med filler på Klinik KRONEDAHL – også selvom du tidligere er blevet behandlet på en anden klinik. Har du modtaget behandling med filler hos os før, skal du ikke til en ny forundersøgelse, men kan booke en ny tid til filler med det samme.

Efterkontrol

Du får altid tilbudt en gratis kontrol 2-4 uger efter din behandling. Kontrollen tilbyder vi som en ekstra service til vores kunder for at sikre, at alt er, som det skal være og at du er tilfreds med resultatet. Ved behov kan der foretages supplerende behandling med filler mod betaling, hvorved resultatet holder længere.

Hvorfor vente?

Der er faktisk ingen grund til at vente! En læbeforstørrende behandling er en af de bedste måder, du kan forkæle dig selv på, hvis du er ked af dine læber. Få gjort noget ved det og book din tid allerede i dag til en uforpligtende samtale hos en af vores KRONEDAHL læger… så kigger vi sammen på dine muligheder.