MENU

Dybe kindfolder? ...

Filler behandling er til dig, der ønsker et mere imødekommende og friskt look

Rynken mellem næse og mundvige, også kaldet næse-mund furen, kan med alderen bliver dybere og give et lettere misfornøjet udtryk – Heldigvis er der råd!

Og det er faktisk en let sag at behandle rynker mellem næse og mundvige. Løsningen er behandling med Belotero® Filler på Klinik KRONEDAHL. Behandlingen varetages af vores læger og specialuddannet personale.

Behandling med filler udføres aktuelt ikke på Kronedahl.

Før og efter billeder - fillerbehandling Klinik Kronedahl

Filler udjævner de skarpe linjer

Belotero® Filler er en gel, der indeholder hudens egen byggesten, nemlig hyaluronsyre. Når filleren forsigtigt sprøjtes ind under huden svarende til næse-mund furen, løftes huden og furen udjævnes.

Effekten ser du umiddelbart efter behandlingen og i dagene efter, hvor filleren trækker væske til sig og giver huden mere fylde.

Effekten holder typisk 6-12 måneder. For at vedligeholde resultatet anbefaler vi, at du booster effekt med en behandling 1-2 gange pr. år. Læs mere om behandling med filler her.

Forundersøgelse

Inden behandlingen ser vi dig til en uforpligtende forundersøgelse, hvor dine behov og muligheder vurderes af en af vores KRONEDAHL læger.

Betænkningstid

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på 48 timer mellem forundersøgelse og behandling. Reglerne for betænkningstid gælder forud for første behandling med filler på Klinik KRONEDAHL – også selvom du tidligere er blevet behandlet på en anden klinik. Har du modtaget behandling med filler hos os før, skal du ikke til en ny forundersøgelse, men kan booke en ny tid til filler med det samme.

Du vil måske også synes godt om…

Hos nogen kan det også være en fordel at behandle med filler over kindbenene, marionetlinjerne og i tåretruget under øjnene.

Hvilke områder, der skal behandles, aftaler du med lægen til din forundersøgelse.

Vi anbefaler også, at fillerbehandling kombineres med Dermapen® (micro-needling), der er en behandling, som både strammer huden op og give huden en flottere glød. Læs mere om behandling med Dermapen/micro-needling her

HVORFOR VENTE?

“Jeg fortryder, at jeg ikke gjorde det noget før…!” Sådan siger de fleste af vores kunder. Forkæl dig selv og book din tid allerede i dag.

Det hele starter med en uforpligtende samtale… Book tid til en uforpligtende konsultation her!