MENU

Føler du dig frisk og veloplagt – men måske fortæller dit spejlbillede bare en anden historie? Mørke rande, rynker og hulhed under øjnene får let én til at se træt og uoplagt ud. Så hvorfor ikke få gjort noget ved det? På Klinik KRONEDAHL kan vores læger og specialuddannet personale hjælpe dig med at få dit friske look tilbage…

Behandling med filler udføres aktuelt ikke på Kronedahl.

Slip for mørke rande under øjnene – få det udtryk, der passer til dig *

Et af de tidlige aldringstegn kan være mørke rande og rynker under øjnene. Det skyldes, at fedtlommen under øjet med alderen mister volumen og trækkes nedad pga. tyndekræften. Løsningen på den manglende fylde under øjnene er derfor Belotero® filler, som erstatter den tabte fylde under øjet.

Det umiddelbare resultat efter en fillerbehandling, ser du med det samme. I dagene efter, trækker hyaluronsyre yderligere væske til sig, så skyggevirkningen under øjet mindskes og huden bliver mere jævn. Resultatet er et langt friskere udtryk og en spændstigere hud.

Effekten holder typisk 6-12 måneder. For at vedligeholde resultatet anbefaler vi, at du booster effekt med en behandling 1-2 gange pr. år. Læs mere om behandling med filler her.

Du vil måske også synes godt om…

Har du rynker under øjnene, kan fillerbehandling med fordel kombineres med Dermapen® micro-needling, der er en forrygende behandling til at reducere rynker i ansigtet og give huden en flottere glød. Læs mere om anti-rynkebehandling med micro-needling her

HVORFOR VENTE?

“Jeg fortryder, at jeg ikke gjorde det noget før…!” Sådan siger de fleste af vores kunder. Forkæl dig selv og book tid til en uforpligtende konsultation hos en af vores læger allerede i dag!