MENU

Tidens tand har stor indvirkning på, hvordan vi ser ud. Det viser sig bl.a. i ansigtet ved en lang række alders-betingede forandringer.

Forandringerne involverer alle lag i ansigtet – både hud, fedtdepoter, ligamenter og knogler.

Hudens aldersforandringer

Med alderen mister huden gradvist sin spændstighed, styrke og elasticitet. Det skyldes bl.a., at huden indhold af hyaluronsyre, som er et af hudens vigtigste byggesten, bliver mindre og mindre.

Behandling med hyaluronsyre-holdig filler er derfor en forrygende måde at få genoprettet et harmonisk og balanceret udseende, idet filler giver både volumen, bedre hudens struktur og hudglød.

Filler stimulerer samtidig huden til at danne nyt bindevæv, så den bliver mere smidig og lækker.

En af de andre tegn, som ses med tidens tand, er rynker. Såkaldte mimiske rynker kan med fordel behandles med Botox, som får overaktive mimiske muskler i ansigtet til at slappe af… Og bare rolig, du mister ikke mimikken i ansigtet, når vi behandler med Botox. Det styrer vi med fast hånd!

Ansigtets naturlige fedtdepoter og ansigtsskelettets aldering

Ansigtsskelettet og fedtdepoterne i ansigtet forandrer sig også med alderen. Resultatet er mindre fylde henover kindbenene, i kinderne, evt. hulhed under øjnene og i tindingerne.

Volumentabet i ansigtet kan adresseres ved at tilføre volumen til ansigtets naturligt forekommende fedtdepoter og henover kindbenene.

Løsningen på denne form for aldringstegn kan være behandling med filler. Det kan du læse mere om her: fillerbehandling.

Se nærmere på dine muligheder...

Vil du vide mere om, hvordan du giver hudens aldringstegn modspil?

Så kig nærmere på Rynkeguiden, som er den ultimative guide til, hvordan vores hudlæger og specialeuddannet personale på Klinik KRONEDAHL behandler rynker og solskadet hud.