Rynke-guide

Klik på ét af områderne og læs mere om behandlingen.

Den ultimative guide til hvordan vi behandler rynker og solskadet hud på Klinik KRONEDAHL

Kindfold

Behandling:

 1. Filler

Kindfolden er et af de hyppigst behandlede områder med filler.

Området behandles med filler ved at genskabe volumen over kindbenene og løfte kindfolden.

Tåretrug

Behandling:

 1. Fillers

Mørke rande og rynker under øjnene (tåretruget) får hurtigt en til at se træt og uoplagt ud. Årsagen er manglende fylde under øjet og kan behandles med filler.

Glabella

Behandling:

 1. Filler
 2. Botox

Rynker mellem øjenbrynene (glabella) er dynamiske rynker, der opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen. Løsningen er at få musklerne til at slappe af.

En kombination af Botox og filler er undertiden nødvendigt for at give det bedste resultat. Er rynkerne tilstede, når du slapper af, kan vi lægge lidt filler og glatte huden ud.

Kindben

Behandling:

 1. Filler

Tab af fedtvæv og knogle- masse over kindbenene giver let et indsunkent udtryk. Den negative effekt forplanter sig til resten af ansigtet og kan give tydelige kindfolder.

Løsningen er at genskabe volumen over kindbenene. Det kan gøre med filler.

Mundvige

Behandling:

 1. Fillers

Hængende mundvige (også kaldet Marionetlinjer) skyldes hudens tab af elasticitet samtidig med, at fedt depoterne i kinderne gradvist er sunket nedad pga. tyngdekraften.

Behandlingen er at genskabe ansigtets naturlige harmoni og tilføre volumen til de områder i ansigtet, der mangler fylde. Filler er her et ideelt valg.

Hage

Behandling:

 1. Filler
 2. Botox

Tilbagetrukken hage eller ujævnheder og fine linjer i hagen?

Løsningen kan være Botox eller filler. Alternativt en kombination afhængigt af problemet.

Læber

Behandling:

 1. Fillers

Fyldigere læber? Så er løsningen uden tvivl fillers. Fillers injiceres forsigtigt i læberne. Resultatet ses med det samme! Læs mere om filler behandling af læber.

Pande rynker

Behandling:

 1. Botox

Panderynker får dig hurtigt til at se 5-10 år ældre ud. Rynkerne opstår, når musklerne under huden folder huden det samme sted igen og igen. Løsningen er behandling med Botox, der får musklerne i panden til at slappe af.

Kreppet eller rynket hud

Behandling:

 1. Filler (skin booster)

Mangler din hud glød eller har du mange fine rynker? Så kan løsningen for dig være behandling med skinbooster, som giver huden fylde og genskaber hudens smidighed.

Kragetæer

Behandling:

 1. Botox
 2. Filler

Smilerynker bliver med tiden dybere og tydeligere. Knap så charmerende kan rynkerne med tiden blive til kragetæer. Behandlingen er at få musklerne omkring øjet til at slappe af.

Bare rolig, du mister ikke smilet i øjnene efter behandling med vores anti-rynkeinjektion (Botox). Det styrer vi med sikker hånd.

Er smilerynkerne også tilstede, når du ikke smiler, kan vi udglatte dem med lidt filler.

Smoker's lines

Behandling:

 1. Botox
 2. Filler

Rygerrynker eller bare rynker på læberne. For tydelige rynker på læben giver tit problemer med læbestiften. Det kan vi klare med Botox i små mængder.

Har du små fine linjer og rynker i hvile ovenfor det læberøde, kan vi lægge lidt filler i linjerne.

Kæbelinje

Behandling:

 1. Filler

Savner du din skarpe kæbelinje, og strækker du halsen lidt ekstra, når du ser dig i spejlet? Så kan det være på tide at give tyngdekraften lidt modspil …

I mange tilfælde kan vi genskabe din kæbelinje med filler.

Luk menu